Kérdése van? Hívjon minket! +36704080823

Adapter 11in1 Blitzwolf BW-TH8 Hub USB-C

Kifogyott
Részletek

 

Blitzwolf dokkoló - kényelmes munkavégzés

 

A Blitzwolf univerzális dokkoló állomás még több lehetőséget kínál. 11 multifunkcionális port, például USB 3.0, USB-C, HDMI és 3,5 mm-es audio, páratlan sokoldalúságot kínál. Használhatja a készüléket a hardver gyors feltöltésére, vagy SD- és microSD-kártyaadapterként is. További előnyei a stabil kialakítás, a zsebméret és a hordozhatóság.

 

 


 

 Széles kompatibilitás

 

A készülék kompatibilis az USB-C bemenettel rendelkező eszközök teljes skálájával. Könnyen csatlakoztathatja őket MacBook-okhoz és számos más Windows vagy Linux laptophoz. Sok okostelefonhoz is használhatja.

 


 

 Azonnal töltsön fel fájlokat

 

2 USB 3.0-port akár 5 GB / sec adatátviteli sebességet, 2 USB 2.0-port pedig 480 MB / sec átviteli sebességet tesz lehetővé. Zenét, filmeket, fényképeket vagy dokumentumokat másolhat a hordozható meghajtó és az Ön által választott eszköz között, pillanatok alatt - a Blitzwolf segítségével értékes időt takaríthat meg. Az USB portokhoz olyan eszközöket is csatlakoztathat, mint egér, nyomtató vagy hangszóró.

 


 

 Nézzen filmeket, mintha moziban lenne

 

Nézzen filmeket a nagy képernyőn, szinte mozi minőségben. A HDMI port támogatja a 4K 30 Hz-es videoátvitelt. Egyszerűen kapcsolja be kedvenc filmjét, és élvezze a rendkívül kellemes vetítést. 

 

 


 

 Dolgozzon megszakítás nélkül

 

Csatlakoztassa az Ethernet kábelt a dokkolóhoz, hogy élvezhesse a gyors, megbízható kapcsolat előnyeit. A készülék támogatja az akár 1000 MB / s átvitelt, hogy megbízhatóan és hatékonyan tudjon dolgozni bármilyen helyzetben.

 

 


 

 Használjon SD és microSD kártyákat

 

Szüksége van még több helyre a fájljai számára, vagy még több adatot szeretne átvinni az eszközök között? Használja a Blitzwolf dokkolót SD vagy microSD kártya adapterként. A készülék lehetővé teszi fényképek, videók vagy dokumentumok 480 MB / sec sebességgel történő átvitelét.

 


 


 

 Az eszközök gyors és biztonságos töltése

 

A dokkolóállomást univerzális USB-C töltőként is használhatja, amely támogatja a PD gyors töltési protokollt 100 W-ig. Csatlakoztassa azt egy áramforráshoz, majd a választott eszközhöz - laptophoz vagy okostelefonhoz - a hatékony működés érdekében és biztonságos áramellátás. Az állomás komplex biztonsági rendszerrel van felszerelve, amely nemcsak azt, hanem a hozzá kapcsolt eszközöket is védi. A berendezés hatékonyan védett a rövidzárlat, a túlterhelés és a túlmelegedés ellen. Ennek köszönhetően mindig teljesen biztonságos, kényelmes munkát élvezhet.

 

 


 

 Időtlen kivitel

 

A készülék fém háza robusztus és tartós. A csúszásgátló szilikon betét megnöveli stabilitását - már nem kell attól tartania, hogy az állomás ellenőrizhetetlenül mozog az íróasztal felületén vagy rajta. A stílusos, szürke szín és az áramvonalas forma elegáns, univerzális jelleget kölcsönöz neki. A zsebméret és az 52 g-os könnyű súly megkönnyíti a praktikus eszköz bárhová történő elvitelét.

 

 

 

 

 Leírás 


 

Termelő Blitzwolf
Modell BW-TH8 
Adatátviteli sebesség 2.0 / 3.0 480Mbps / 5Gbps
VGA 1080p @ 60Hz
Huzal hossza 16cm
Hálózat RJ45: 1000Mbps
Méret 95 x 45 x 11 mm
Portok  2 * USB 3.0 port, 2 * USB 2.0 port, 1 * SD kártya port, 1 * Micro SD port, 1 * HDMI port, 1 * VGA port, 1 * C / F típusú port, 1 * RJ45 port, 1 * 3,5 mm-es audio port
Adatok
EAN code:
5907489604703
Szállítási Idő :
3
Garancia (hónap):
18
Külső raktáron, ha a termék kosárba helyezhető várhatóan önhöz ekkor szállítja ki a posta:
2023.06.09
Cikkszám:
023762
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!