Kérdése van? Hívjon minket! +36704080823

Külső Blitzwolf LED BW-OLT2 napelemes lámpa alkonyatérzékelővel, 1800mAh

Kifogyott
Részletek
BlitzWolf napelemes lámpa

A napelemes LED-es lámpa sok szempontból megvilágítja kertjét. 21 LED-es izzóval és speciális képernyővel rendelkezik, hogy a fény a lehető legnagyobb felületre hulljon. Tegye a ház bypass-ját több fénybe. Az áramellátás miatt nem kell aggódnia, mert a miniatűr napelemes képernyők önmagukban működnek, hogy a lámpa ragyogjon.

Funkcionális tervezés

A 100Lm fényáram lehetővé teszi a felület akár 10 méteres megvilágítását is. Az érzékelő hatótávolsága eléri a 120 fokos szöget, így ha az érzékelő működési területén tartózkodik, a lámpa automatikusan ragyog a fénnyel. Napnyugta után az érzékelő automatikusan éjszakai üzemmódba kapcsol, és mozgáskor aktiválja a fényt.


Praktikusság és hatékonyság

Az energiaigényt napközben teljes egészében napelemek egészítik ki. A lámpa nagyon hatékony, az érzékelő emellett hozzájárul az energiatakarékossághoz, mert fényt emészt fel, ha valami a hatókörében van. Az akkumulátor kapacitása 1800mAh, így egész éjszaka üzemet biztosít problémamentesen. Az akkumulátor töltési ideje csak körülbelül 8-9 órát vesz igénybe.

Egyszerű telepítés

Két összeszerelési módszer jobb választási lehetőséget kínál az Ön számára. Egyszerűen elhelyezheti a lámpa szárát a földben, vagy felszerelheti a megengedett magasságba úgy, hogy a lámpa alapját a ház vagy a garázs falához rögzíti. Mindkét esetben a kompakt spotlámpa hatékony megvilágítást biztosít, segít hazatalálni, miközben gondoskodik a környezet esztétikai megjelenéséről.


Tartós anyag

A BlitzWolf napelemes lámpát a legrosszabb körülmények között is működni hozták létre. Ellenáll a víznek, a pornak, a pornak és a hőnek a napenergia-fogyasztás során. Egyszerű, mégis funkcionális eszköz.


 

Leírás

Gyártó Blitzwolf
Modell BW-OLT2
Hőmérséklet Szín 6500K
Napelem DC5,5 V / 1,4 W
Érzékelő fény
Munkaidő 15 h
Anyag PC + ABS
VEZETTE 21db
Fényáram 100Lm
Akkumulátor-kapacitás 3,7 V / 1800 mAh
Környezeti hőmérséklet 0~45℃
Vízálló rendszer IP44
Adatok
EAN code:
5907489604437
Szállítási Idő :
3
Garancia (hónap):
18
Külső raktáron, ha a termék kosárba helyezhető várhatóan önhöz ekkor szállítja ki a posta:
2023.06.12
Cikkszám:
023302
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!