Kérdése van? Hívjon minket! +36704080823

Szappanadagoló Baseus Minipeng Acxsj-b02 , Infravörös Érzékelő, 300 ml Űrtartalom, 45 ° Dönthető

Kifogyott
Részletek

Intelligens érzékelő

 

Az adagoló infravörös érzékelővel van felszerelve, válaszideje 0,25 másodperc. Az érzékelő maximális távolsága 6 cm. Csak tegye a kezét az adagolóra, és az érzékelő azonnal észleli, és habosított szappanra alkalmazza. Ez a funkció különösen akkor hasznos, ha a keze szokatlanul piszkos, így az adagoló tiszta marad, és nem terjeszti a baktériumokat és vírusokat. Vigyázzon családja egészségére az új Baseus eszközzel.

 


 

Habszappan

 

Levegőztetés után a szappan habosodik, ami akár tizenötszörösére is növeli a térfogatát. A habosított szappan sűrű szerkezete gyorsabb kézmosást tesz lehetővé, ami alacsonyabb vízfogyasztást eredményez. Ennek a megoldásnak az egyik legnagyobb előnye, hogy a szappant érintkezés nélkül adagolják, ami csökkenti a fertőző betegségek terjedését.

 


  

A rendetlenség elleni védelem

 

A szappanadagoló 45 ° -os szögben hajlik meg, így a habosított szappant a szappantartó testével érintkezés nélkül alkalmazzák, anélkül, hogy felesleges rendetlenséget okozna.

 


 

Kényelmes újratöltés

 

Az adagolótartálynak 2 cm átmérőjű széles szála van, így a szappan öntése nem jelent nagy kihívást. Nincs többé folyadék folyadék, akár palackból, akár műanyag zacskóból.

 


 

 

Tartós használat

 

Az adagoló motorja úgy van kialakítva, hogy nagyon csendes legyen használat közben, és kevés energiát emészt fel, így teljes akkumulátorral akár 10 ezerszer is használható. 4 AA típusú újratölthető elem táplálja, így a készüléket nem korlátozza az akkumulátor élettartama, mivel a használt újratölthető elemeket bármikor cserélhetjük újakra.

 


 

 

Két mód

 

Az Ön igényeinek megfelelően két szappanhabosítási módot állíthat be. Az első üzemmód 1 másodpercig habosítja a szappant, így több sűrített hab és jobb tisztítás érhető el rendkívül elkenődött kézzel, míg a második mód 0,6 másodpercig habosítja a szappant, ami teljesen elegendő az adagoló normál használatához.

 


 

 

Ideális a konyhában való használatra

 

Az adagoló különösen hasznos lehet a konyhában, amikor az étkezés során a kezét különösen olajjal, töltelékkel vagy más anyagokkal kenjük meg. Ahelyett, hogy mindent szennyezne körülötted, egyszerűen becsúsztatja a kezét az adagoló alá, és habosított szappant fog szolgálni.

 

 

Leírás


 

Gyártó Baseus
Termékkód ACXSJ-B02
Modell Baseus Minipeng kézi mosógép
Feszültség 6 V
Erő 1,4 W.
Működő áram 240mA
Anyag SZAKASZ
Hangerő 300ml
Érzékelő tartomány 4-5 cm körül
Elemtípus 4 x AA 
Szín fehér
Célja Fürdőszoba-adagoló, konyhai adagoló, szálloda
Adatok
EAN code:
6953156216068
Szállítási Idő :
3
Garancia (hónap):
12
Külső raktáron, ha a termék kosárba helyezhető várhatóan önhöz ekkor szállítja ki a posta:
2023.06.12
Cikkszám:
022931
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!