Kérdése van? Hívjon minket! +36704080823

Yeelight Smart LED izzószál izzó - E27

Kifogyott
8 090 Ft / db
(6 370 Ft+áfa)
Részletek

Yeelight Filament - Az intelligens vintage világítás

A vintage stílusú Smart Yeelight izzószálak csodálatos hangulatot kölcsönöznek a belső térnek. A menetrend beállításának köszönhetően vezérelheti hangjával vagy alkalmazásával, és eldöntheti, hogy milyen fényes lesz, valamint hogy mikor kell be- és kikapcsolnia. Kompatibilis az Apple HomeKit, a SmartThings és a Google asszisztens alkalmazásokkal.

 


 


 

Élvezze okos otthonát

A Yeelight Filament kompatibilis a Google és az Alexa asszisztensekkel, így könnyedén és kényelmesen irányíthatja a hangjával. Csak annyit kell tennie, hogy kimondja a megfelelő parancsot, és az izzó be- vagy kikapcsol. Az alkalmazás beállításával eldöntheti, hogyan hangzik a parancs.

 

 


 

Energiahatékony

A hagyományos üvegtechnológiának és rendkívüli hatékonyságának köszönhetően az izzó 117 lm / W teljesítménnyel ragyog, ami azt jelenti, hogy jelentősen megtakaríthatja otthonában az energiafogyasztást. Ezenkívül az ütemezés beállításával szabályozhatja, hogy mikor kell bekapcsolni, így nem kell attól tartania, hogy olyan helyiségben világít, ahol senki sem tartózkodik.

 

 


 

Teremtse meg a megfelelő légkört

Változtassa meg a szoba hangulatát egy kattintással vagy egy hangsegéddel. Állítsa be a világítást a helyzethez, és élvezze a pillanatot. Nem számít, hogy van kedved szundítani vagy valamilyen munkát végezni - a Yeelight segít abban, hogy minden helyzethez tökéletes feltételeket teremtsen.

 

 


 

Programozza be az Ön igényeinek megfelelően

A reggel 7-kor felkelés problémát jelent Önnek? Szóval úgy programozza be, hogy egyre jobban ragyogjon, amíg a riasztás megszólal. Ha nem szeret elaludni a sötétben, állítsa be úgy a villanykörtét, hogy lefekvés után néhány perc múlva kialudjon.

 

 


 

Intelligens alkalmazás

Az iOS és az Android számára készült Yeelight alkalmazásnak köszönhetően távolról vezérelheti a világítást, bárhol is használ okostelefont vagy táblagépet. Nem biztos abban, hogy az összes lámpát lekapcsolta, mielőtt elhagyta a házat? Vagy talán elfelejtette otthoni kedvencét hagyni? Mostantól bárhonnan vezérelheti az otthonon kívül.

 

 

 


 

 

 

Leírás


Terméktípus YLDP12YL
cérna E27
Erő 6W 
Színhőmérséklet 2700K
Fényerősség 700 lm, 5 ~ 100%
Hatékonyság 117 lm / W 
Kapcsolat WiFi (802.11 b / g / n 2,4 GHz) 
Feszültség 220V-240V ~ 50 / 60Hz 0,04
Szoftver Android 4.4, iOS 9.0 és újabb
Élettartam 25 000 óra
Adatok
EAN code:
6924922202172
Szállítási Idő :
3
Gyártó kód:
YLDP12YL
Garancia (hónap):
12
Külső raktáron, ha a termék kosárba helyezhető várhatóan önhöz ekkor szállítja ki a posta:
2023.03.30
Cikkszám:
020511
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!