Kérdése van? Hívjon minket! +36704080823

Smart Yeelight Candela

Kifogyott
26 590 Ft / db
(20 937 Ft+áfa)
Részletek

 

Elegáns, időtálló kialakítás Sima fényerő-átmenet | Hordozható és újratölthető
Képesség a Yeelight Candela csoport
 ela kezelésére

 

Szakemberek készítették

Candela utolsó megjelenése a világ minden tájáról érkező tervezők négy hónapos együttműködésének gyümölcse. Több ezer piszkozatot hoztak létre és fejlesztettek, hogy megtalálják a tökéletes összhangot a fény, az esztétika és a technológia között .

 

 


 

Minden szempontból javult

Candela a csendes hajtóművet használja. Minden elemet alaposan ellenőriztünk, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az alkalmazott technológia biztosítja a zökkenőmentes átmenetet a fény beállításakor.

 

 


 

Csoportosítsd a gyertyáidat

A BLE Mesh technológiát alkalmazva a Candela lámpák képesek kommunikálni egymással, lehetővé téve, hogy egyszerre akár 30 000 darabot is ellenőrizhessenek. Csak csavarjon minden Candelát, és nézze meg, ahogyan a többiek életre kelnek, és állítsa fényerejüket az Ön által irányított Candela fényhez.

 

 


 

Természetes fény

A Candela színhőmérséklete 1800K, amely megegyezik a gyertyaláng hőmérsékletével. Ezenkívül állítható fényereje van, amelynek köszönhetően hűen tükrözi a gyertya meleg színét, de láng nélkül. A tervezés során a Candela-felhasználók egészségét nem felejtették el, ezért termel minimális mennyiségű kék ​​fényt.

 

 


 

Tartós

A beépített 2100mAh akkumulátor lehetővé teszi a lámpa megszakítás nélküli használatát akár 8 órán keresztül.

 

 


 

Irányítsd okostelefonoddal

Irányítsd a Candelát úgy, hogy összekapcsolod a telefon Yeelight alkalmazásával. Ennek köszönhetően egyszerre sok Candel-t irányíthat. Csoportosítsa az egyes eszközöket, hogy saját felejthetetlen terveket készítsen.

 

 


 

Egyedi tervezés

A polikarbonát műanyag utánzó üveg, amelyből a Candela diffúzor készül, egyenletes fényeloszlást tesz lehetővé. Ez a megoldás ötvözi a legújabb technológiát és a stílusos dizájnt.

 

 


 

Átgondolt megoldások

A töltőport úgy van elhelyezve, hogy ne vonja el a figyelmet a gyönyörű kialakításról és minimalizálja a károsodás kockázatát. A Candela alján található egy kapcsoló, egy párosító gomb egy okostelefonnal Bluetooth-on keresztül és az akkumulátor állapotjelzője.

 

 

 Leírás


Modell YLFW01YL
Szín Arany
Méret 72 × 195 mm
Súly 430 g
Fényerősség 0,3 - 13 lm
Színhőmérséklet 1800k
Erő 6,5 watt
Szoftver Android 4.4, iOS 8.0 és újabb
Feszültség 5V / 1.3A
Akkumulátor 3,7 V / 2100 mAh
Élettartam 25000h
Adatok
EAN code:
608887786279
Szállítási Idő :
3
Gyártó kód:
YLFW01YL
Garancia (hónap):
12
Külső raktáron, ha a termék kosárba helyezhető várhatóan önhöz ekkor szállítja ki a posta:
2023.04.06
Cikkszám:
017840
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!