Kérdése van? Hívjon minket! +36704080823

LED Yeelight intelligens izzó 1S RGB (színes) - E27

Kifogyott
Részletek

Yeelight 1S RGB - intelligens villám

A Yeelight 1S RGB intelligens izzó lehetővé teszi, hogy saját intelligens otthonát hozza létre. Az időzítő beállításának köszönhetően vezérelheti hangjával vagy alkalmazásával, és eldöntheti, hogy milyen színhőmérsékletnek és teljesítménynek kell ragyognia, valamint hogy mikor kell be- és kikapcsolnia. Kompatibilis az Apple HomeKit alkalmazással, a Samsung SmartThings és a Google Assistant programokkal. Válasszon 16 millió szín közül, és szinkronizálja a zenével a még jobb hatás érdekében.

 


 


 

Elképesztő élmény a játék során

A Yeelight és a Razer játékeszközök ismert gyártójával folytatott együttműködés sikeres integrációt eredményezett a Razer Chroma ™ RGB rendszerrel. Ennek eredményeként egyedülálló, magával ragadó játékélményt élvezhet, amelynek dinamikáját a fények rendkívüli látványa tovább fokozza.

 


 


 

Minden hüvelykben javult

A Yeelight Intelligens izzó új generációja erősen integrált színes fénygyöngyökkel van felszerelve, ami még jobb fényeloszlást tesz lehetővé. Fényhatékonysága 94 lm / w, az energiafogyasztás pedig 15% -kal alacsonyabb, mint az előző generációs izzóban, ami még nagyobb energiamegtakarítást tesz lehetővé.

 

 


 

Hangvezérlés

A Yeelight 1S RGB kompatibilis a Google, az Alexa és a Siri Assistantokkal (az Apple HomeKit-en keresztül is működtethető), így egyszerűen és kényelmesen vezérelheti hangjával. Csak annyit kell tennie, hogy kimondja a megfelelő parancsot, és az izzó be- vagy kikapcsol. Az alkalmazás beállításával eldöntheti, hogyan hangzik a parancs.

 

 


 

Állítsa be a színt

Állítsa be a megfelelő légkört minden helyzethez a fényhőmérséklet beállításával. Élvezze a különböző évszakok színeit igényeitől függően - a meleg napsütéstől a hűvös téli estékig.

 

 


 

Teremtse meg a megfelelő légkört

Változtassa meg a szoba hangulatát egy kattintással vagy egy hangsegéddel. Állítsa be a világítást a helyzethez, és élvezze a pillanatot. Nem számít, hogy van kedved szundítani vagy valamilyen munkát végezni - a Yeelight segít abban, hogy minden helyzethez tökéletes feltételeket teremtsen.

 

 


 

Szinkronizálás a zenével

A YEELIGHT alkalmazással kombinálhatja a zene ritmusát a fénnyel, még jobb körülményeket teremtve a szórakozáshoz. Tökéletes bármilyen eseményre és szeretteivel való találkozásra.

 

 


 

Csoportosítson és irányítson egyszerre

Vezérelheti az egyes izzókat, vagy egyesítheti őket csoportokba, és mindegyiket egyetlen érintéssel állíthatja be. Távirányítóval vezérelheti otthona világítását - még akkor is, ha kint tartózkodik. 

 

 


 

Bárhonnan irányíthatja a világítást

Az iOS és az Android számára készült Yeelight alkalmazásnak köszönhetően távolról vezérelheti a világítást, bárhol is használ okostelefont vagy táblagépet. Nem biztos abban, hogy az összes lámpát lekapcsolta, mielőtt elhagyta a házat? Vagy talán elfelejtette otthoni kedvencét hagyni? Mostantól bárhonnan vezérelheti az otthonon kívül.

 

  


  

 Állítsa be a beállításokat a napszak függvényében

A reggel 7-kor felkelés problémát jelent Önnek? Programozza a lámpákat úgy, hogy erősebben világítsanak, amíg a riasztás megszólal. Ha nem szereti a sötétben elaludni, állítsa úgy a villanykörtét, hogy lefekvés után néhány perc múlva kialudjon.

 

 

 

Leírás


Modell YLDP13YL
Fogantyú E27
Névleges teljesítmény <8,5 W 
Feszültség  220V-240V ~ 50 / 60Hz
Fényerősség 800 lm, 5 ~ 100%
Színhőmérséklet 1700 - 6500K
Hatékonyság  100 lm / W
Kommunikáció WiFi (802.11 b / g / n 2,4 GHz)
Szoftver Android 4.4, iOS 9.0 és újabb
Élettartam 25 000 óra
Adatok
EAN code:
0608887786446
Szállítási Idő :
3
Garancia (hónap):
12
Külső raktáron, ha a termék kosárba helyezhető várhatóan önhöz ekkor szállítja ki a posta:
2023.03.30
Cikkszám:
020199
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!