Kérdése van? Hívjon minket! +36704080823

BTCarUSB autós kiegészítő BTScanner Bluetooth jelenlét érzékelőhöz

Tömeg 0.005 kg
Méretek 0.9 × 3.3 × 1.0 cm
Terméktípus

Bluetooth 2.0 jelenlét-érzékelő

Eszköz működési betáp

5V DC USB

Bekötés

gépkocsi USB aljzat vagy szivargyújtó USB aljzat

Gyártó

BTScanner

Kifogyott
8 790 Ft / db
(6 921 Ft+áfa)
Részletek

A BTCarUSB egy autós kiegészítő a BTScanner Bluetooth-alapú jelenlét-érzékelőhöz.

Ha a BTScanner Bluetooth-alapú jelenlét-érzékelő segítségével kertkaput vagy garázskaput szeretnél automatizálni, pl. hazaérkezéskor egy Shelly 1 okosrelére kötött kapunyitó motort automatikusan nyitni, akkor a telefonok Bluetooth alapú érzékelésén alapuló automatizálás helyett a BTScanner + BTCarUSB kombinációt ajánljuk.

Miért? Mert ha a BTScanner-rel a mobiltelefonunk jelenléte alapján automatizálunk, akkor elfordulhat, hogy a telefonunkkal a garázsnál vagy kertkapunál elhelyezett BTScanner érzékelő hatókörzetébe kerülve akaratunkon kívül kinyitjuk a garázskaput vagy kertkaput. Erre is van azonban megoldás: az autóban (a kocsi USB portjába, vagy egy szivargyújtós USB töltőbe dugva) elhelyezzük a BTScannerhez való, külön kapható BTCarUSB autós USB kulcsot, és ennek a jelenlétét csak akkor érzékeli a BTScanner és csak akkor nyitja ki a kaput, ha az USB-kulcs áram alatt van a járó kocsimotornak köszönhetően. A kocsi leparkolása és az indítókulcs eltávoltása után az USB kulcs jelenlétét a BTScanner már nem érzékeli és a jelenléte nem nyitja ki a kapukat.

A BTCarUSB által kiváltott nyitást követően 5 szkennelési ciklus (egy ciklus = beállított Bluetooth azonosítónként 6 másodperc) elteltével a BTScanner automatikusan zárási parancsot küld majd a kinyitott ajtónak, így az nem marad nyitva véletlenül sem.

Funkciók:

 

  • a BTCarUSB azonosítója a BTScanner adminisztrációs felületén egy telefon BT-azonosítóához hasonlóan megadható
  • A BTCarUSB érzékelése alapján küldött nyitási parancsot követően, 5 szkennelési ciklussal később automatikusan zárási parancsot küld a BTScanner
Adatok
Szállítási Idő :
3
Garancia (hónap):
12
Külső raktáron, ha a termék kosárba helyezhető várhatóan önhöz ekkor szállítja ki a posta:
2023.06.07
Cikkszám:
VCS-KIE-CARUSB
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!